dissabte, 13 de novembre del 2010

LLEOPARD




1. Descripció:

Família: Vertebrat

On viu: Viu en boscos i selves, sempre i quan tingui lloc on amagar-se.

Què menja: Els lleopards són carnívors, així que mengen bous, porcs, micos, aus, i en cas de que no hi hagi menjar, fruita.

Reproducció: Són vivípars. Tenen un temps d’aparellament de tres mesos (lleopard mascle i la femella), i poden tenir fins a sis fills.

Curiositats: El mateix arbre és on dormen i on cacen.



2. Desplaçament:

El desplaçament del lleopard és per terra. Es mou de forma molt ràpida i àgil gràcies a les seves potes, que li permeten, també, enfilar-se als arbres. Quan camina, el lleopard primera mou una de les potes del davant i una de les del darrere (esquerra - esquerra) i després l'altra del davant i l'altra del darrere (dreta - dreta). Per caçar, el lleopard es capaç de moure's molt sigilosament i sense fer soroll A l'hora de córrer el lleopard avança les potes del davant, agafa impuls, contrau les del darrere i s'impulsa amb elles.


3. Vídeos:

En aquest vídeo - documental, es parla del grans felins, i, per tant, també apareix el lleopard. Es pot observar el moviment i desplaçament de l'animal i escoltar informacions. El vídeo està dividit en 3 parts. http://www.youtube.com/watch?v=GmfYWfzZoL4&feature=related









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada